S prvim znakovima proljeća započinje i sezona vegetacije biljaka tako da i s uređenjem travnjaka treba početi na vrijeme. Djelatnici Komunalca već su započeli sa sezonom košnje, a ove godine smo i više nego spremni. S obnovljenim voznim parkom zaduženim za košnju, nakon dugih 18 godina, Komunalac u sezonu kreće bez podizvođača te će samostalno održavati više od 900.000 m2 travnjaka na području grada Siska.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu danas je održana smotra vozila i strojeva zaduženih za košnju, a voditelji, rukovoditelj i direktor obišli su vozila i strojeve te se uvjerili u njihovu ispravnost i spremnost. Komunalac Sisak trenutno raspolaže s mulcherima za košnju trave, samohodnim kosilicama (tip Amazona, Matra, Rider, Viking i SRK), te pratećim strojevima (trimeri). Košnja je organizirana na način da svaku četvrt neprekidno održavaju određeni strojevi s odgovarajućom pratnjom (trimeri).
Vjerujemo da ćemo ove godine uspješno obavljati poslove na uređenju javnih zelenih površina na zadovoljstvo svih građana i posjetitelja našeg grada.

senzori_01zastita_psi_macke_01