Besplatna mobilna i web aplikacija koja ti omogućuje brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, bez dodatnih troškova.

Registrirajte se na:

PayDo_moj_parking_pomocnik_logo_RGB

Koristi parking aplikacije

A young man texting on the phone outdoors. Od nedavno je svim građanima Siska, kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima, omogućeno brže i još povoljnije parkiranje, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu i web aplikaciju. Ovo je novi, brzi i jednostavan način  kojim privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih, mjesečnih, polugodišnjih, godišnjih i povlaštenih parkirnih karata kao i plaćati dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora naplate parkiranja. Ovime je svim korisnicima omogućena kupnja parkirnih karata iz udobnosti vlastitog doma. Napominjemo da se povlaštene parkirne karte ne mogu kupiti putem mobilne aplikacije nego isključivo putem web portala.

Napomena: Kupnja povlaštenih parkirnih karata moguća je samo putem web portala.

Sisak je trenutno jedna od 19 lokacija s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građani koji su do sada plaćali parkiranje putem SMS-a konkretno i svakodnevno štede. AplikPayDo_besplatna parking aplikacija (3)acija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga je sada dostupna i svima onima koji do sada  nisu mogli plaćati parking putem SMS-a, poput brojnih turista na odmoru diljem zemlje zbog kojih je aplikacija dostupna i na engleskom, njemačkom te talijanskom jeziku.

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi, jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Podsjetimo, u Europi preko 90% potrošača koristi pametni telefon više od bilo kojeg drugog uređaja. Među njima, čak 57% Hrvata ističe mobitel kao uređaj s kojim bi najradije plaćali dok 22% već koristi mobilno plaćanje. Aplikacija PayDo koja korisnicima omogućuje da isti zaslon koji ne ispuštaju iz ruku mogu koristiti i za plaćanje, doista je jednostavno, praktično i logično rješenje.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, trenutno je osim u Sisku, dostupna i u Bjelovaru, Splitu, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Osijeku, Poreču, Crikvenici, Rovinju, Samoboru, Vukovaru, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Šibeniku, Zadru, Puli, Varaždinu, Vodicama i Vodnjanu. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (AppStore i GooglePlay).

Više informacija kako preuzeti mobilnu aplikaciju i kako se registrirati na web portal možete naći na web stranici: www.paydo.hr

PayDo_moj_parking_pomocnik_logo_RGB